0
Loading...
Banner iklan disini
Anasayfa  ›  Haber  ›  Haberler

1Mayısta İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı olacak

Yarın İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı olacak



İstanbul Valiliği, 1 Mayıs sebebiyle İstanbul'da kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu. Buna göre; Beyoğlu ilçesinde saat 06.00'dan itibaren kapatılacak yollar; Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak- Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacı Başı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak oldu. Belirlenen alternatif güzergahlar ise Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu oldu.

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kapalı yollar ve alternatif yolları paylaştı.

KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF YOLLAR


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında ve Beyoğlu'nda 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 06.00'dan itibaren etkinlik bitimine kadar kapatılacak yollar ve alternatifi olan güzergahlar şöyle:Beyoğlu ilçesinde saat 06.00'dan itibaren kapatılacak yollar; Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak- Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacı Başı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak,Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescid Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamal Başı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak, İnönü Caddesi- Mete Caddesi.Belirlenen alternatif güzergahlar ise şöyle; Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğaz Kesen Caddesi, Defterdar Yokuşu.

ANADOLU YAKASI

Anadolu Yakası'nda saat 06.00'dan itibaren kapatılacak yollar ise şöyle:Turgut Özal Bulvarı (Maltepe - Kartal Sahil Yolu), (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar.Alternatif güzergah olarak D-100 karayolu ve Maltepe Bağdat Caddesi önerildi.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Zara
Zara Ben Zara, CSS Tasarım Uzmanıyım. Ak. WEB
Yorum Gönder
Konu üst satırına reklam ekleme kısmı.
En alt reklamlar. Ak web reklam.
Menüler
Tema Seç
Paylaş
Additional JS